EYÜPLER İLKOKULU
EYÜPLER MAH. EYÜPLER KÜME EVLERİ EYLÜLLER ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 31 KÖPRÜKÖY / ERZURUM

VİZYON

2023 Eğitim Vizyonu, 21. Yüzyıl Talim ve Terbiye Modeli şeklindeki çift kanatlı bir okumadır. İnsana ait evrensel, maddi, manevi ve millî tüm değerleri kapsayan bir olgunlaşma, değişim ve ahlak güzelliği olmadan sadece beceri kazandırmak yetmez. Eğitimi sadece güncel gereksinimlerin karşılanması ile sınırlandırmak yanlıştır. İnsan, hem madde hem de manadan ibaret bir bütündür. Eğitim sistemleri ancak insan doğasına ait tüm bu unsurlara bütüncül bir sorumluluk geliştirebildiği ölçüde başarılıdır. Bugünden başlayarak, 21. Yüzyıl Talim ve Terbiye Modelimiz ile 2023 Eğitim Vizyonu’nun temel hedefi, ahlak telakkisine dayalı ve insanı merkeze konumlandıran bir varlık ve bilgi anlayışını yeşertmektir.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Normal Eğitim

8.30 14.35

Köyde bir münibüs var.Hafta içi sabah gider akşam gelir.

Uydu İnternet (VSAT)

90km il merkezine 38 km ilçe merkezine uzaklığı vardır.

Yerleşim yeri köydür.